سایر مشخصات:تقويت و حفظ سلامتي پوست سر، جلوگيرى و كاهش ريزش مو، تقويت فوليكول هاى مو و رشد موها، تسكين دهنده دردهاى عضلانى، رفع سفيدى مو
نمایش بیشتر
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
450,000
هر قسط با تربپی:۱۱۲٬۵۰۰ تومان
۴ قسط ماهانه. بدون سود، چک و ضامن.
روغن سیاه دانه، روغنی است که به راحتی از طریق فشردهسازی دانههای این گیاه به دست میآید و در طب سنتی ایرانی، از این روغن در درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده است. یکی از مهمترین خواص این روغن تقویت مو سر و تقویت ابرو و مژه و رفع سفیدی مو میباشد، همچنین روغن سیاه دانه کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو، تقویت کنندههای گیاهی برای مو، ابرو و مژه و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند: روغن خالص سیاه دانه ،پماد، لوسیون ، سرمه ، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه میشود.
روغن سیاه دانه برای درمان و بهبود آکنه ها موثر است. به خاطر اینکه حاوی ترکیبات تمیزکننده است. این روغن همچنین برای تغذیهی عمقی پوستهای خشک موثر عمل میکند. توصیه میکنیم بعد از تمیز کردن پوست و یا بعد از لایه برداری برای تسکین و تغذیهی پوستتان از این روغن استفاده کنید.